Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστρέφει ο Σκάρα

Επιστρέφει ο Σκάρα

scara3


Μετά από 5 αγωνιστικές -αν και ενδιάμεσα έπαιξε αγώνα κυπέλλου με τον Άρη- ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο επιστρέφει στη διάθεση του προπονητή του. Κατακρίβιαν, είναι το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος που ο Λοτίνα θα έχει στη διάθεση του τον Γάλλο αμυντικό, αφού τελευταίο του ματς ήταν κόντρα στην Ανόρθωση με προπονητές τους Κάσερες-Στάροβλαχ.

Το ερώτημα που τίθεται είναι πλέον αν θα ξεκινήσει ο Σκαραμοτσίνο κόντρα στην ΑΕΚ. Και αν ναι, σε ποια θέση; Ο Λεάντρο πάει καλά στη θέση του αριστερού μπακ, αφού ταιριάζει στο προφίλ του επιθετικού μπακ που ψάχνει ο Λοτίνα. Τρία από τα γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στα τελευταία 2 ματς, προήλθαν από μπαλιές του Βραζιλιάνου. Από την άλλη ο Σκάρα, είναι σαφώς καλύτερος στα αμυντικά του καθήκοντα και το παιχνίδι είναι δύσκολο.

Δεν αποκλείεται πάντως να αγωνιστούν και οι 2 στην εντεκάδα. Ο Λοτίνα δείχνει να προτιμάει τον Ζοάο Πάουλο Αντράντε σε ρόλο αμυντικού χαφ και η άμυνα στα τελευταία ματς, μόνο καλή δεν ήταν. Ο Σκαραμοτσίνο πέρσι διέπρεψε σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, αφού με την ταχύτητα και τις έγκαιρες επεμβάσεις του αποσόβησε πολλούς κινδύνους. Είναι πιθανόν λοιπόν να τον δούμε πλάι στο Σοφίαν Σερφά και στο αριστερό άκρο να μείνει ο Λεάντρο.