
Ήρθε από… σπόντα στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφού η Πάφος τον άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας του Τσάμπιονς Λιγκ και ο ίδιος αποφάσισε να βάλει τριφύλλι.
Από την πρώτη μέρα που έβαλε τα πράσινα ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έδειξε την μεγάλη του δίψα για να διακριθεί με την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και να αποδείξει σε αυτούς που δεν τον πίστεψαν ότι έκαναν λάθος.
Κόντρα στην Πάφο ήταν και αυτός ένα από τους πρωταγωνιστές, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανατροπή.
Πότε αριστερά, πότε από τον άξονα, πότε από δεξιά, ο Σουηδός ήταν παντού και θα μπορούσε εάν ήταν λίγο πιο ήρεμος στις τελικές του προσπάθειες να γίνει πολύ πιο ουσιαστικός. Ήταν φανερό πως το ήθελε πάρα πολύ και σε κάποιες φάσεις παρασύρθηκε.
Όμως σε γενικές γραμμές ήταν μια γεμάτη εμφάνιση από τον Τάνκο. Η απευθείας εκτέλεση στο δοκάρι, οι συνεργασίες από κάθε πλευρά του γηπέδου και φυσικά η πανέξυπνη πάσα στον Σεμέδο για το 1-1!
View this post on Instagram



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)




![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)