Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ήττα οι Νέοι – Σκόραραν Χατζηβασίλης και Θεράποντος

Ήττα οι Νέοι – Σκόραραν Χατζηβασίλης και Θεράποντος


Ήττα εντός από την ομάδα της ΑΕΛ δέχθηκε η ομάδα των Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και απομακρύνθηκε 6 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι πράσινοι έχασαν στη Λευκωσία με 3-4 και έμειναν στην 3η θέση και στους 37 βαθμούς, με την Ανόρθωση να ανεβαίνει στους 43. Δεύτερος ο Απόλλων με 40.

Η ομάδα του Φάτσιο Μπούις βρέθηκε από το 11ο λεπτό πίσω στο σκορ. Ο Γιάννης Χατζηβασίλης σκόραρε στο 45′ ενώ με την έναρξη του β ημιχρόνου ο Παναγιώτης Θεράποντος έφερε την ανατροπή για τους πράσινους.

Το προβάδισμα για το τριφύλλι δεν κράτησε πολύ αφού στο 49’η ΑΕΛ ισοφάρισε σε 2-2. Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε την προσπάθεια της για τη νίκη και στο 58’ήρθε το 2ο γκολ του Γιάννη Χατζηβασίλη και 3ο της ομάδας μας.

Στη συνέχεια για ένα 25λεπτο παίκτηκε δυνατό παιχνίδι με αρκετές κίτρινες και μία κόκκινη για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τελικά η ΑΕΛ στο τελευταίο πεντάλεπτο έφερε την ανατροπή. Πρώτα με γκολ στο 85’και μετά με άλλο ένα στο 90′.

Ο Γιάννης Χατζηβασίλης σε 4 συμμετοχές με την ομάδα των Νέων μετράει 5 γκολ. Στα πέντε γκολ και ο Παναγιώτης Θεράποντος, όσα έχει και ο Γιώργος Ιβανόφ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: N.Χαραλάμπους, Ζ.Αντρέου, Χ.Χαραλάμπους, Γιασεμής (Π.Θεοδούλου 45′), Θεράποντος (86’Μυλωνάς), Λούβαρης, Αποστόλου (66’Ξ.Θεοδούλου), Σοφοκλέους, Λοΐζου, Ιβανόφ, Χατζηβασίλης

Φωτορεπορτάζ