Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξεφύγετε από τη μετριότητα

Ξεφύγετε από τη μετριότητα

img_3056


Μέσα στο 2014, η ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμα δεν έχει κάνει πειστική εμφάνιση, αφού οι μόνες άνετες νίκες της ήρθαν επί ομάδων μη ανταγωνιστικών. Όταν τα πράγματα δυσκόλευαν λίγο, η ομάδα μας ήταν επιεικώς μέτρια και συνήθως έπαιρνε ότι άξιζε. Οι παίκτες δείχνουν να θέλουν να ξεφύγουν από τη μετριότητα, για να το καταφέρουν όμως χρειάζονται συνέπεια και συνέχεια.

Αρχίζοντας από το παιχνίδι με τη Δόξα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να δείξει άλλο πρόσωπο. Ανεξάρτητα από το γεγονός πως το πρωτάθλημα είναι πλέον όνειρο απατηλό, να εμφανιστεί στο γήπεδο διεκδικητική και απαιτητική. Σαν ομάδα που ξέρει τι θέλει και που έχει τους τρόπους να το πάρει. Η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα από αυτό που παρουσιάζει και καιρός είναι να το πράξει. Αλλά να το κάνει και συνεχόμενα, αφού κάποιες μεμονωμένες εκλάμψεις δεν σημαίνουν πολλά.

Οι εμφανίσεις και τα προβλήματα της ομάδα μας μέχρι τώρα, λένε πως τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν έχει πεισθεί οποιοσδήποτε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί στο τέλος να είναι κυπελλούχος, όσες πιθανότητες υπάρχουν όμως πρέπει να τις κυνηγήσουμε. Αν μη τι άλλο να μπούμε αγωνιστικά σε ανοδική πορεία κι ας είναι χαμηλό στο τέλος το ταβάνι μας.