Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πήρε εξιτήριο ο Μουλαζίμης

Πήρε εξιτήριο ο Μουλαζίμης


Ο Δημήτρης Μουλαζίμης πήρε την Δευτέρα (03/02) εξιτήριο από την κλινική, μετά την επέμβαση που έκανε στο αριστερό του πόδι. Ο αμυντικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που αγωνίζεται υπό την μορφή δανεισμού στην Ένωση, τραυματίστηκε σοβαρά σε πρόσφατο αγώνα της ομάδας του Παραλιμνιού και έτσι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με την επέμβαση να έχει απόλυτη επιτυχία.

Ο ίδιος μίλησε στο Protathlima.com και ευχαρίστησε την ΟΜΟΝΟΙΑ που βρίσκεται στο πλευρό του, δηλώνοντας πως θέλει πολύ να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

«Νιώθω υγιέστατος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου (Νίκος Χατζηνικολάου). Του είχα ζητήσει προσωπικά να μου κάνει αυτή την εγχείρηση από την πρώτη στιγμή, γιατί είναι ένας νέος και εξελίξιμος γιατρός. Μου συμπαραστάθηκε και ψυχολογικά, είναι σαν δεύτερος μου πατέρας και του υποσχέθηκα ότι όταν πατήσω ξανά για πρώτη φορά το πόδι μου στο γρασίδι θα του αφιερώσω την πρώτη μου συμμετοχή. Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους γιατρούς που ήταν στο χειρουργείο, όπως και τον γιατρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον κ. Κάσπη οι οποίοι βοήθησαν για να γίνει επιτυχής η εγχείρηση», δήλωσε για την επέμβαση ο νεαρός διεθνής.

Όσον αφορά την επιστροφή του, είπε: «Περιμένω πως και πώς να επιστρέψω στα γήπεδα. Κίνητρο μου τώρα είναι να δουλέψω σκληρά, να αποκατασταθεί το τραύμα μου και με τη νέα σεζόν, αν θέλει και ο Θεός, να κάνω πρώτη φορά προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» και να βοηθήσω και την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τους στόχους της.Η επίσκεψη των Ρ.Ράουφμαν και Γ.Τζαμπουρή μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω αυτό το δύσκολο έργο που έχω να αντιμετωπίσω και ευχαριστώ πάρα πολύ την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν και δεν είμαι παίκτης τους από φέτος και δεν αγωνίστηκα ακόμη με την πράσινη φανέλα μου συμπαραστέκεται και είναι κοντά μου στις δύσκολες στιγμές».