Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Απελπισμένοι Ομονοιάτες

Απελπισμένοι Ομονοιάτες

img_2867


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Χαίρεται,

Με αφορμή την οικονομική μεγάλη κρίση που περνά το σωματείο μας αλλά και τα επαναλαμβανόμενα λάθη που συνεχίζονται να γίνονται αλλά και τη προσπάθεια στην άμεση ρευστότητα που χρειάζεται το σωματείο μας για τα κριτήρια του Μαρτίου θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Φαίνεται ότι το σωματείο μας πάσχει από ερασιτεχνισμό τόσο στη διοίκηση , διαχείριση αλλά και ανασχηματισμό του σωματείου. Παρατηρούμε(όσο μπορούμε βέβαια) ότι δαπανούμε ακόμα αρκετά χρήματα σε μεταγραφές παιχτών που αποδεσμεύονται πριν καν αρχίσουν τα συμβόλαια τους(Εμπεμπα,Θερβερα).
Κάποιες μεταγραφές που είναι σχεδόν κλειστές και για κάποιους λόγους που μόνο εσείς τους γνωρίζεται (αν και ακούστηκαν κάποια πράγματα)ματαιώνονται(Alves).
Κάποια συμβόλαια αλλά και ποσά που δίνονται τα οποία δεν αρμόζουν στην ποδοσφαιρική αξία των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην ομάδα καθώς και ποσά που θα μπορούσαν να δοθούν σε άλλους παίχτες μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής αξίας που θα μπορούσαν σίγουρα να προσφέρουν περισσότερα.
Η κακή απόδοση των ποδοσφαιριστών που κατά μεγάλο ποσοστό οφείλεται στους απλήρωτους μισθούς που έχουν να παίρνουν εδώ και μήνες και κάποιοι από αυτούς να έχουν να παίρνουν περσινά καθυστερημένα υπόλοιπα όταν κάποτε ο τέως πρόεδρος(Μυλωνάς) μας ανακοίνωνε για πλεόνασμα της φετινής χρονιάς.
Ο ερασιτεχνισμός ακόμα και στη διαχείριση κάποιων ποδοσφαιριστών όπως Leantro παλιότερα , Εφραιμ πρόσφατα για τους οποίους γράφατε ότι ήταν τραυματίες εδώ και μήνες(νομίζετε ότι ο κόσμος είναι παλαβός και εσείς οι έξυπνοι) και ξαφνικά επέστρεψαν και αγωνίζονται χωρίς όμως να έχουν την επιθυμητή απόδοση. Μέσα στα αποδυτήρια, μέσα στο γήπεδο των προπονήσεων, κοντά στους ποδοσφαιριστές έπρεπε να βρίσκεστε λογικά εσείς και να γνωρίζεται πέραν του οικονομικού θέματος που είδη γνωρίζεται, τι πραγματικά συμβαίνει και αν οι ποδοσφαιριστές έχουν οποιαδήποτε προβλήματα τόσο μεταξύ τους όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Όλα αυτά που επισήμανα πιο πάνω είναι που προβληματίζουν το κάθε ομονοιατη που θέλει να στηρίξει την ομάδα του σε αυτή τη δύσκολη οικονομική στιγμή αλλά δεν είναι σίγουρος αν και πάλιν(πέραν των περσινών εισφορών) αυτά που θα δώσει από το υστέρημα του διαχειριστούν σωστά.

Δεν έχετε καταλάβει ούτε συνειδητοποιήσει τη σημαίνει η λέξη ΟΜΑΔΑ για να μπορέσετε να την κτίσετε αλλά και να της ηγηθείτε.

Καλή σας μέρα…
Απελπισμένοι Ομονοιάτες