Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του τριφυλλιού

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του τριφυλλιού

img_2878


Με στόχο την άμεση επιστροφή στις επιτυχίες, η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ολοκλήρωσε το απόγευμα την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα στο ΓΣΠ. Ο Άνχελ Λοτίνα δεν έχει ούτε αυτή την αγωνιστική στη διάθεσή του, Χοσέ, Ασσίς και Σκέμπρι. Οι τρεις ποδοσφαιριστές έμειναν ξανά εκτός αποστολής.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μορέιρα, Μπρουκς, Αντράντε, Αλαμπί, Ατάντα, Σερφά, Σκαραμοτσίνο, Παναγιώτου, Μαργκάσα, Πλατινί, Λεάντρο, Σερτζίνιο, Εφραίμ, Ρουσιάς, Φερνάντες, Κυριάκου, Τέιλορ, Γκικίεβιτς και Αλίπιο.

Διαβάστε ακόμα: Δεν θα αλλάξει πολλά

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει ότι, η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ομαδική τακτική και στατικές φάσεις. Θεραπεία έκανε ο Νούνο Ασίς, θεραπεία σε συνδυασμό με ατομική προπόνηση έκανε ο Χοσέ Θερβέρα, ενώ φαρμακευτική αγωγή χορηγείται στον Αντρέ Σκέμπρι, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Ο Ζοάο Πάολο Αντράντε προπονήθηκε κανονικά, αν και ένιωθε μία ενόχληση μετά από κτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Έχει παραληφθεί το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Άλεξ Ρούμπιο, έτσι θα εγγραφεί στη δύναμη της ομάδας μας την Παρασκευή και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.