Στο βίντεο προπόνησης που δημοσίευσε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ από το «Ηλίας Πούλλος», μπορεί ο Ράιαν Μαέ να απουσίαζε λόγω ίωσης, όμως ένα άλλο στοιχείο τράβηξε την προσοχή: η παρουσία ενός νεαρού επιθετικού από την ακαδημία, ο οποίος πήρε την ευκαιρία να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα.
Ο λόγος για τον Κρίστιαν–Άντριου Μιχαήλ, γεννημένο το 2008 και κάτοχο κυπριακού διαβατηρίου. Ο 17χρονος φορ ακολούθησε το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Χένινγκ Μπεργκ, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και αγωνιστικά ερεθίσματα σε ένα περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων.
Η παρουσία του νεαρού στο κανονικό πρόγραμμα αποτελεί ακόμη μία ένδειξη της διαρκούς προσπάθειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αναδεικνύει νέα ταλέντα και να τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν μέσα από την επαφή με την πρώτη ομάδα.

![Βαθμολογία UEFA: Πιο κοντά στο θαύμα η Κύπρος – Μια ανάσα από την «χρυσή» 15η θέση [Πίνακας]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Simaia-Kipros-238x178.jpg)







![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)

![Βαθμολογία UEFA: Πιο κοντά στο θαύμα η Κύπρος – Μια ανάσα από την «χρυσή» 15η θέση [Πίνακας]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Simaia-Kipros-100x75.jpg)

