Home SPORTS NEWS «Έκανε» όβερ με Ρομπέρτο! – Πανόραμα Σούπερ Λιγκ

«Έκανε» όβερ με Ρομπέρτο! – Πανόραμα Σούπερ Λιγκ


Ο Ολυμπιακός καθάρισε με γρήγορα γκολ από Σάμαρη και Στσέποβιτς (2-0), αλλά το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ανακοίνωση μεταγραφής του Ρομπέρτο στους πρωταθλητές από τα μεγάφωνα του γηπέδου!

Υπό το βλέμμα του τεχνικού της Γιουνάιτεντ Ντέιβιντ Μόις (και Φιλ Νέβιλ), ο Ολυμπιακός καθάρισε νωρίς την υπόθεση νίκη με δύο γκολ από Σάμαρη και Στσέποβιτς. Οι πρωταθλητές χρειάστηκαν στο τέλος τις επεμβάσεις του Ρομπέρτο, ο οποίος ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου για να ξεσπάσει ο κόσμος σε χειροκροτήματα. Περισσότερο απειλητικός ο Πανιώνιος στο δεύτερο μέρος, απώλεσε τρεις σημαντικές φάσεις για να πετύχει ένα γκολ ανάμεσα τους και ένα δοκάρι.

Πολύ δυνατά μπήκε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση, πίεσε ασφυκτικά τον Πανιώνιο στα πρώτα λεπτά και το κέρδος του ήταν δύο γκολ. Πρώτα ο Σάμαρης σημείωσε με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Παπαδόπουλο στο 11′. Πολύ ωραίο γκολ, πιστό αντίγραφο του γκολ που είχε πετύχει ο μέσος του Ολυμπιακού στη νίκη των ερυθρόλευκων στην Θράκη. Δεν πε΄ρασαν λίγα λεπτά και ο Κάμπελ έβγαλε την σέντρα από δεξιά για να βρει τον Στσέποβιτς στην κίνηση. Η κεφαλιά του Σέρβου ο οποίος ξεμαρκαρίστηκε υπέροχα έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστάις του Παπαδόπουλου για δεύτερη φορά (16′). ΟΙ πρωταθλητές είχαν βάλει το ματς στον δρόμο που ήθελαν. Άκρως αποτελεσματικοί έπνιξαν τον ελλειπή Πανιώνιο, ο οποίος παρατάχθηκε με 5 αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που επέλεξε ο Παναγόπουλος απέναντι στον Εργοτέλη.

Κάτι έδειξε να αλλάζει στο παιχνίδι του Πανιώνιου στο δεύτερο μέρος. Ο Ολυμπιακός έψαχνε μεν το γκολ, συνήθως με περίτεχνες ενέργειες και συνδυασμένες προσπάθειες, χωρίς σημαντικές τελικές, Πάντως οι ερυθρόλευκοι βρήκαν… αντίλογο. Ο Αραβίδης εκδήλωσε την πρώτη τελική του Πανιώνιου στο 53′ για να διώξει ο Ρομπέρτο, ενώ ο ίδιος παίκτης είδε τον Ρομπέρτο να του λέει όχι μετά από ασίστ του Κολοβού σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Ο Πανιώνιος έκανε την τρίτη σημαντική τελική με το σουτ του Μητρόπουλου από τα 30 μέτρα να τραντάζει το δοκάρι του Ρομπέρτο. Το άνοστο ντεμπούτο του Πέρες που κινήθηκε στην βάση με δύο άστοχες τελικές στο ματς, ξεχάστηκε από το γκολ που έβαλε ο εκφωνητής του γηπέδου. Για την ακρίβεια η ανακοίνωση απόκτησης του Ρομπέρτο (μέχρι το 2018) ήταν λίγο καλύτερη από γκολ. Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και συνθήματα για τον Ισπανό τερματοφύλακα,

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Σαλίνο Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Σάμαρης (69′ Πελέ), Εντινγκά, Ολαϊτάν (52′ Πέρες), Κάμπελ, Στσέποβιτς (59′ Ντομίνγκες), Σαβιόλα.

Αναπληρωματικοί: Μέγκιερι, Ιμπαγάσα, Πελέ, Παπάζογλου, Μασάντο, Ντομίνγκες, Πέρες.

Πανιώνιος (Κώστας Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Αυλωνίτης, Μπούζας (77′ Σταυροθανασόπουλος), Κουλουχέρης, Αραβίδης, Λάσνικ (46′ Κολοβός), Ζαχαράκης, Πάνος, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Γιάννου (63′ Ντούνης).

Αναπληρωματικοί: Ανέστης, Κούρντι, Κολοβός, Σταυροθανασόπουλος, Ντούνης, Παντίδος, Κωτσαλάς.

Γκολ: 11′ Σάμαρης, 18′ Στσέποβιτς / –

Κίτρινες κάρτες: 45′ Κάμπελ / 13′ Παναγιωτούδης, 36′ Πάνος

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής, δείτε τη βαθμολογία και τα στατιστικά, καθώς και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014

SKODA Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 …ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
Εργοτέλης – Βέροια 2-0 …ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
Ατρόμητος Αθ. – ΑΕΛ Καλλονής 2-0 …ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
Λεβαδειακός – Απόλλων 1-1 …ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-0 …ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
Πανθρακικός – Πλατανιάς 1-0 …ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
Αστ. Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0 …ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
Π.Α.Ο.Κ. – Ο.Φ.Η. 5-0 …ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014

Παναιτωλικός – Αρης (19:30 NS1)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ


Η επόμενη (24η) αγωνιστική

Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014

Πλατανιάς – Εργοτέλης 15:00 NS2
Απόλλων Σμύρνης – Skoda Ξάνθη 17:15 NS1
Βέροια – Ολυμπιακός 19:30 NS2

Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 15:00 NS2
ΑΕΛ Καλλονής – Λεβαδειακός (ΟΑΚΑ) 17:15 NS2
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 17:15 NS3
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 19:30 NS1

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

ΟΦΗ – Πανθρακικός 17:15 NS2
Άρης – Πανιώνιος 19:30 NS1