
Μια ΟΜΟΝΟΙΑ με αρκετές αλλαγές από τον Μπεργκ, αλλά σοβαρή και πειθαρχημένη, πήρε την πρώτη της φετινή νίκη στη League Phase επικρατώντας με 2-0 επί της Ντιναμό Κιέβου στο ΓΣΠ, μπαίνοντας έτσι γερά στο κόλπο της πρόκρισης!
Στο πρώτο ημίχρονο ανεβήκαμε μετά το πρώτο 20λεπτο και βρήκαμε γκολ από την άσπρη βούλα με Σεμέδο ενώ στην επανάληψη με ένα γκολ του εξαιρετικού Άγγελου Νεοφύτου κλείδωσε το ματς και τη νίκη.
Στους 5 βαθμούς πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ που χρειάζεται άλλη μια νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια με Ραπίντ και Ρακόφ για να σιγουρέψει την πρόκριση.
Α’ Ημίχρονο
Καλύτερα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Ντιναμό και στο 7ο λεπτό απείλησε με το πλασέ του Καμπάγιεφ όμως ο Ουζόχο απογειώθηκε και έδιωξε.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε μετά το 15λεπτο και στο 18′ ο Κίτσος πάτησε περιοχή και έκανε συρτό σουτ όμως ο αντίπαλος πορτιέρο απέκρουσε.
Στο 33ο λεπτό μετά από οργανωμένη επίθεση ο Ανδρέου πάτησε περιοχή και ανατράπηκε, ο ρεφ έδειξε την άσπρη βούλα και ο Σεμέδο στο 34ο λεπτό άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι εν μέσω αποθέωσης!
Ένα λεπτό μετά οι Ουκρανοί προσπάθησαν να απαντήσουν με το μακρινό σουτ του Πικαλιόνοκ να περνά μόλις έξω.
Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου οι Ουκρανοί πίεσαν για την ισοφάριση και στο 45′ ο Ουζόχο έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Μικαϊλένκο.
Β’ Ημίχρονο
Η Ντιναμό προσπάθησε να πιέσει πιο ψηλά στο Β’ μέρος όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα και η ομάδα μας βρήκε δεύτερο γκολ στο 59′! Ο Άγγελος Νεοφύτου προσπάθησε πρώτα να σκοράρει με σουτ στην κίνηση, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Στο 66′ η Ντιναμό απείλησε με κεφαλιά του Γκερέρο όμως ο Ουζόχο έκανε φοβερή απόκρουση ενώ στο 70′ ο Νιγηριανός πορτιέρο εξουδετέρωσε και το σουτ του Βολόσιν.
Στο φινάλε του αγώνα η ομάδα μας έλεγξε πλήρως τον ρυθμό και έφτασε πολύ κοντά σε τρίτο γκολ με Γιόβε και Ανδρέου όμως το 2-0 ήταν το τελικό σκορ που χάρισε μια πολύτιμη ευρωπαϊκή νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Μασούρας, Αγκουζούλ, Σίμιτς, Κίτσος, Μάριτς (83′ Κούσουλος), Εράκοβιτς (83′ Άιτινγκ), Εβάντρο, Σεμέδο (72′ Χατζηγιοβάνης), Ανδρέου, Νεοφύτου (72′ Γιόβετιτς).
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Neshcheret, Karavaiev, Popov (46′ Dubinchak), Thiare, Mykhavko, Pikhalonok (79′ Yatsyk), Mykhailenko, Rubchynskyi (60′ Buialskyi), Kabaiev, Ogundana (63′ Guerrero), Voloshyn (79′ Ponomarenko).
Σκόρερ: Σεμέδο 34′, Νεοφύτου 59′
Κίτρινες: Μάριτς, Ουζόχο | Popov, Mykhailenko, Kabaiev, Thiare, Guerrero
Αποβολές: –
Εισιτήρια: 8979
Διαιτητής: Radoslav Gidzhenov (Βουλγαρία)
Α’ Βοηθός: Miroslav Maksimov (Βουλγαρία)
Β’ Βοηθός: Petar Mitrev (Βουλγαρία)
4ος: Volen Chinkov (Βουλγαρία)
VAR: Nikola Popov BUL
AVAR: Dimitar Dimitrov (Βουλγαρία)



![Κολακευτικά λόγια για Άγγελο Ανδρέου από Βάσσο Ηλιάδη [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/vassos-eliades_-1-238x178.jpg)



![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)

![Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-OmonoiaAradippou-Andreou-300x194.jpeg)



![Κολακευτικά λόγια για Άγγελο Ανδρέου από Βάσσο Ηλιάδη [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/vassos-eliades_-1-100x75.jpg)