Home TOP NEWS Ο Ανδρέας Δημητρίου για Ομόνοια Αραδίππου, τραυματίες και Μαέ

Ο Ανδρέας Δημητρίου για Ομόνοια Αραδίππου, τραυματίες και Μαέ

Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στην κάμερα της Cytavision η οποία θα έχει την ευθύνη για την μετάδοση του αγώνα και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου, για τις απουσίες, αλλά και για τον Μαέ.

Οι τοποθετήσεις του:

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου: «Μάθαμε πολύ καλά ότι ο κάθε αγώνας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Είναι μία ομάδα που παλεύει τους αγώνες της, είναι ανταγωνιστική και βελτιώνεται. Κρύβει παγίδες το παιχνίδι, χρειάζεται προσοχή. Να κάνουμε περισσότερα σωστά για να μπορούμε να επιστρέψουμε στις νίκες, είναι σημαντικό για μας»

Για τις αλλαγές:«Οι περισσότερες αλλαγές γίνονται με στόχο να παρουσιαστούμε όσο πιο φρέσκοι, είναι φυσιολογικό ότι όλοι οι παίκτες δεν μπορούν να παίζουν σε όλα. Πρέπει να εμπιστευτούμε το βάθος στο ρόστερ μας, ευχάριστο που αυτοί που παίζουν σήμερα έχουν παιχνίδια στα πόδια τους»

Για τους τραυματίες: «Ο Στεπίνσκι αυτή την περίοδο ταλαιπωρείται από οξία αμυγδαλίτιδα, ένα πρόβλημα που δεν του έπετρεψε να επιστρέψει στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες».

Για τον Μαέ: «Όσον αφορά τον Μαέ, το πρόβλημα στον προσαγωγό άρχισε από το ματς με τη Λωζάνη. Μετά με τον Αποέλ έπαιξε και από εκεί και πέρα το πρόβλημα συνεχίστηκε και η κατάσταση του αξιολογήθηκε και αποφασίστηκε όπως ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασής, για να μπορεί να επιστρέψει και ο ίδιος στα επίπεδα του. Είναι σημαντικός παίκτης για την Ομόνοια, το έδειξε από την πρώτη στιγμή. Έδεσε με όλους και τους συμπαίκτες του και τον περιμένουμε να μπορέσει να επιστρέψει και να ενισχύσει την προσπάθεια μας. Πιθανόν θα είναι εκτός και με τον Ολυμπιακό».

Το βίντεο: