Home SPORTS NEWS Πάει τελικό με… παράπονα η Μπαρτσελόνα! (video)

Πάει τελικό με… παράπονα η Μπαρτσελόνα! (video)


Σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Copa del Rey απέκτησε η Μπαρτσελόνα. Οι “μπλαουγκράνα” επικράτησαν δύσκολα με 2-0 επί της Σοσιεδάδ στο Καμπ Νου και ήδη σκέφτονται τον τελικό εκεί όπου όπως όλα δείχνουν θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ημιτελικός ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία και τον Πίντο να κρατάει το “μηδέν” στην εστία του. Εν συνεχεία η “Μπάρτσα” πίεσε ασφυκτικά, έχασε ευκαιρίες κυρίως με τον Φάμπρεγκας ενώ είχε και δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λιονέλ Μέσι.

Η Σοσιεδάδ αντέδρασε και έχασε σπουδαία ευκαιρία με το τετ α τετ του Βέλα, φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι και αποβολή του Μασεράνο. Όμως, στο 44′ ο Μπούσκετς δεν αστόχησε από κοντά και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στην επόμενη φάση η Σοσιεδάδ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ινίγκο Μαρτίνεθ απόφαση που προκάλεσε και πάλι τις διαμαρτυρίες της ομάδας του Αρασάτε.

Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με φανερή διάθεση να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση και στο 60′ ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Σάντσες, ο οποίος σούταρε στο δοκάρι, το έκανε ο Ζουμπικαράι πετυχαίνοντας ένα απίστευτο αυτογκόλ.

Την επόμενη Τετάρτη (12/2) η ρεβάνς στην έδρα της Σοσιεδάδ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr