Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανάρτησε στα ΜΚΔ της την ανανεωμένη λίστα με τα γκολ και τις ασίστ των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Στην πρώτη θέση φιγουράρει ο Γουίλι Σεμέδο με 12γκολ και 4ασίστ, παρέμειναν σταθερά τα νούμερα των Γιόβετιτς, Εβάντρο Κόστα και Μαέ.
Πρόσθεσαν γκολ οι Νεοφύτου και Χατζηγιοβάνης, ενώ ο Ελλαδίτης κατέγραψε και ασίστ πλέον στο ενεργητικό του. Στα τρία γκολ έφτασε και ο Σενού Κουλιμπαλί.






![«Κανένα παιδάκι χωρίς σακάκι» [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Sakaki-OmonoiaFoundation-238x178.jpg)
![Ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/Ball-238x178.jpg)
![Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-OmonoiaAradippou-Andreou-300x194.jpeg)

![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-100x75.jpg)

