
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Ρακόφ στο ΓΣΠ στην τελευταία αγωνιστική της League Phase στο Conference League.
Ο Μπεργκ και οι παίκτες του άφησαν ήδη πίσω τους την ισοπαλία στην Αρένα και ετοιμάζονται να βάλουν το ευρωπαϊκό τους κοστούμι για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η πορεία στην League Phase. Στόχος να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται καθώς εάν τερματίσουμε στις θέσεις 9-16 θα παίξουμε το δεύτερο ματς εντός έδρας στην ενδιάμεση φάση.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο «Ηλίας Πούλλος», ενώ προηγουμένως στις 16:00 θα μιλήσει ο κόουτς στα ΜΜΕ.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν όμως θα απουσιάσουν ο Ουζόχο που είναι με την Εθνική Νιγηρίας και οι Τάνκοβιτς, Στεπίνσκι και Μουσιαλόφσκι που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.
Μέσα από την τελευταία προπόνηση αναμένεται να βγει το πλάνο του Μπεργκ, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς στη Λάρνακα.




![Τύπος & ΜΚΔ: Οι αντιδράσεις μετά τη Βιέννη και την Λάρνακα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ej9vj-238x178.jpg)




![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



