Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να κτίσει στη νίκη

Να κτίσει στη νίκη


Κέρδισε τους 3 βαθμούς η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην Σαλαμίνα και μαζί μια θέση στη βαθμολογία, αφού η Ανόρθωση έχασε από την Ένωση. Με τόσους βαθμούς απόσταση από την κορυφή, είναι δύσκολο να πει κανείς πως είμαστε ευχαριστημένοι με μια και μόνο νίκη. Σε αυτήν πρέπει όμως να κτίσουμε και να πετύχουμε τουλάχιστον το στόχο της Ευρώπης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μείνει στο δρόμο των επιτυχιών και να κλείσει την απόσταση από τις 4 ομάδες που ακολουθεί, όσο περισσότερο γίνεται. Την πρώτη θέση αντικειμενικά, πολύ δύσκολα θα την φτάσουμε, πρέπει όμως πάντα να κοιτάζουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε.

Η έξοδος στην Ευρώπη, είναι σίγουρα ένας στόχος χαμηλός για τα κυβικά μας. Από την στιγμή όμως που πλέον δεν ελοχεύει ο κίνδυνος να σπρωχθούν τα προβλήματα κάτω από το χαλί μέσω της επίτευξης του, στο μυαλό μας είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να εκπληρωθεί. Τα χρήματα που θα φέρει ενδεχόμενη έξοδος, θα έρθουν σε μια εποχή που δεν υπάρχει εισροή ρευστού και σίγουρα θα χρειαστούν. Για αυτό να κτίσουμε στη νίκη και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε.