Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με Απόλλων

Τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με Απόλλων

img_200


Έχει ξεκινήσει από την Green Boutique και από το Online Ticketingη προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο ΓΣΠ, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κύπρου.

Η προπώληση των εισιτηρίων από την Green Boutique θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (12/02), στις 14:00, ενώ από το Online Ticketing την ίδια μέρα (12/02), στις 15:00. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:00.

Ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας για τον αγώνα της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται πως η Βόρεια κερκίδα θα παραμείνει κλειστή, λόγω της ποινής που έχει επιβάλει στο Σωματείο μας η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ.

Μέσω του Online Ticketing, οι φίλοι της ομάδας μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θέση από την οποία θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Λόγω του περιορισμένο αριθμού διαθέσιμων θέσεων στη Δυτική κερκίδα, δεν θα εκδίδονται παιδικά εισιτήρια αγώνα για τη συγκεκριμένη κερκίδα, παρά μόνο εισιτήρια διαρκείας όλων των ειδών. Για  τη δυτική κερκίδα θα εκδίδονται μόνο κανονικά εισιτήρια.

Για σκοπούς καλύτερου ελέγχου των εισιτηρίων, τα παιδιά που θα κατέχουν παιδικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας, θα εισέρχονται σε κάθε κερκίδα από ξεχωριστή θύρα, σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, θα εισέρχονται στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ4, στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α και στην Ανατολική από τη Θύρα Α4.

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων:
•           Online Ticketing από το www.omonoia.com.cy
•           Green Boutique (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09:00-13:00 και 15:00-18:30, Τετάρτη και Σάββατο 09:00-14:00)

Οι τιμές εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:
•           Κανονικό: 15 ευρώ
•           Μαθητικό: 10 ευρώ
•           Τα παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται δωρεάν σε παιδιά κάτω των 12 χρονών,  στις εισόδους Ανατολικής κερκίδας.