Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προβληματίζεται για τον αντι-Μαργκάσα

Προβληματίζεται για τον αντι-Μαργκάσα

img_6280


Χωρίς τον σταθερότερο παίκτης της τη φετινή σαιζόν θα παραταχθεί αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αναφερόμαστε στο Ρενάτο Μαργκάσα, που συμπλήρωσε 2 κίτρινες κάρτες στο κύπελλο και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Αλεχάντρο Κάσερες, προβληματίζεται για τον αντικαταστάτη του, έδειξε όμως προθέσεις στο ματς με τη Σαλαμίνα.

Πιθανότερος να ξεκινήσει στην εντεκάδα είναι ο Γκανίου Ατάντα. Με τον Λεάντρο παροπλισμένο και το Νούνο Ασσίς αμφίβολο, ο νεαρός Νιγηριανός μάλλον θα προτιμηθεί έναντι κάποιων πιο επιθετικογενών παικτών, όπως για παράδειγμα ο Αλίπιο. Παρότι δεν έχει πολλές επίσημες συμμετοχές, είχε παίξει σαν αμυντικό χαφ σε φιλικά και το κύπελλο κόντρα στην Ερήμη.

Σε αυτή την περίπτωση, περιμένουμε πως το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα περάσει περισσότερο από τα πόδια του Σερτζίνιο, που θα έχει την ευθύνη να βοηθήσει δημιουργικά το Φερνάντες. Αξιοσημείωτο είναι πως αν ξεκινήσουν Φερνάντες, Σερτζίνιο και Ατάντα, θα πρόκειται για 2 παίκτες που μέχρι το Δεκέμβριο δεν ήταν στο ρόστερ και ένα που αγωνιζόταν μέχρι τότε με τη u21. Τα προβλήματα όμως είναι πολλά.