Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Καταγγελία των διαιτητών του ντέρμπι

Καταγγελία των διαιτητών του ντέρμπι


Σφοδρά παράπονα είχαν στο τμήμα φούτσαλ της ομάδας μας, από τους διαιτητές του ντέρμπι της περασμένης βδομάδας. Ειδικά στο β’ ημίχρονο οι διαιτητές φόρτωσαν την ομάδα μας με φάουλ και συμπληρώθηκε ο απαγορευμένος αριθμός των 6 φάουλ που έδινε την ευκαιρία στο Αποέλ σε κάθε επιπλέον φάουλ να εκτελεί πέναλτι. Μέχρι εκείνο το σημείο ο αγώνας ήταν στην ισοπαλία, με το προβάδισμα του Αποέλ σε 5-4 να έρχεται από πέναλτι.

Το Τμήμα Φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημερώνει πως έχει προχωρήσει σε καταγγελία της διαιτησίας των κκ. Κώστα Νικολάου και Μιχάλη Χριστοφίδη, που διαιτήτευσαν τον αγώνα για το Πρωτάθλημα Futsal Α΄ Κατηγορίας, ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ, στη Λευκωσία, την Παρασκευή 07/02/2014 και ώρα 18:00, για πλημμελή διαιτησία ή/και παράβαση των κανονισμών διαιτησίας, με αποτέλεσμα την αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος.
Το Τμήμα Φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διαβεβαιώνει πως η ομάδα μας, παρά την έντονη αδικία που νιώθει, είναι αποφασισμένη να “κτυπήσει” όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ υπάρχει και ο στόχος του κυπέλλου, για τον οποίο θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Είμαστε ομάδα μας εγωισμό και περηφάνια. Θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι παραμένουμε οι καλύτεροι.