Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μουλαζίμης: «Ανυπομονώ να πάω στο “Ηλίας Πούλλος”»

Μουλαζίμης: «Ανυπομονώ να πάω στο “Ηλίας Πούλλος”»


Για το πως νιώθει μετά την χειρουργική του επέμβαση μίλησε σήμερα στο ΣΠΟΡ FM ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Δημήτρης Μουλαζίμης. Ο διεθνής αμυντικός που αγωνίζεται υπό την μορφή δανεισμού στην Ένωση, δήλωσε πως ανυπομονεί να παίξει μπάλα για το τριφύλλι.

«Μέρα με την μέρα είμαι καλύτερα. Περιμένω να ολοκληρωθεί η ανάρρωση και να επιστρέψω στα γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς που με βοήθησαν στην εγχείριση. Από την αρχή της προετοιμασίας θα είμαι πανέτοιμος να αρχίσω προπονήσεις. Είναι και αυτά στο ποδόσφαιρο. Βλέπω μπροστά και θα πολεμήσω τον τραυματισμό. Θα μεταβώ στο εξωτερικό για να είμαι πανέτοιμος όταν αρχίσει η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Θεός με έβαλε σε αυτή δοκιμασία γιατί ξέρει πόσο δυνατός είμαι. Είμαι στην αρχή της καριέρας μου και θέλω να παίζω μπάλα. Κάνω υπομονή και από του χρόνου θα είμαι πανέτοιμος».

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ δήλωσε:

«Ανυπομονώ να πάω στο «Ηλίας Πούλλος». Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση, όμως είναι μεγάλη ομάδα και θα αντεπεξέλθει. Ο κόσμος να κάνει υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Αν μου δώσει την ευκαιρία Θεός να ξαναπαίξω μπάλα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».