Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από τις πιο βρώμικες εμφανίσεις

Από τις πιο βρώμικες εμφανίσεις

kos_3100


Ξεκαθαρίζουμε πως δεν αναφερόμαστε γενικά στον Απόλλωνα, ούτε καν τον φετινό. Μιλάμε αποκλειστικά για την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας της Λεμεσού που ήταν μια από τις πιο βρώμικες της. 3 φορές οι παίκτες του αντιπάλου αρνήθηκαν να παίξουν το φέαρ πλέι και στο καπάκι ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας τους, μας έκανε να αναρωτιόμαστε τι πίνει και δεν μας δίνει.

Η πρώτη φορά ήταν νωρίς στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μέριεμ ήταν έτοιμος να παίξει φέαρ πλέι, επέλεξε όμως να στείλει τη μπάλα άουτ προς το κόρνερ της εστίας μας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν σειρά του Ρέινα να εκπλήξει δυσάρεστα. Ο Στυλιανού δεν επιστρέφει σωστά τη μπάλα μετά από φέαρ πλέι, αλλά να κυλήσει αργά πάνω στη γραμμή. Ο Ρέινα έτρεξε να προλάβει τον Μορέιρα αντί να παίξειμε ήθος που λίγο έλειψε να κάνει λάθος.

Τέλος, αρνητική εντύπωση έκανε και ο Μερκής. Όταν επιτέλους ένας παίκτης αποφάσισε να παίξει σωστά το φέαρ πλέι (ο Ρομπέρ) και να επιστρέψει τη μπάλα στον Μορέιρα χωρίς κολπάκια, δέχθηκε επίπληξη από τον αρχηγό του! Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα, πρέπει όμως να μας γίνουν μάθημα!