Home SPORTS NEWS Το κανάλι της Γιουνάιτεντ δείχνει Ολυμπιακό!

Το κανάλι της Γιουνάιτεντ δείχνει Ολυμπιακό!


Τα τηλεοπτικά δικαιώματα των επόμενων δύο αγώνων του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα εξασφάλισε το επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους «κόκκινους διαβόλους».

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο αγώνες είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (02/03). Ο άλλος είναι αυτός με τον Πλατανιά στις 15 Φεβρουαρίου.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Γιουνάιτεντ κάνει μια τέτοια κίνηση και οι «κόκκινοι διάβολοι», όπως φαίνεται, θέλουν να μελετήσουν πολύ καλά τον αντίπαλο τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και να δώσουν τη δυνατότητα στους φίλους της να μάθουν περισσότερα για τον προσεχή αντίπαλο της.

Η Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 25 Φεβρουαρίου και στο «Όλντ Τράφορντ» στις 19 Μαρτίου.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας στο κομμάτι των media, Ρίτσαρντ Αρνολντ, τόνισε: «Είναι μία μοναδική ευκαιρία για τον κόσμο να ρίξει μία… βαθιά και πολύ καλή ματιά στον Ολυμπιακό. Μία ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε στο Champions League τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Είναι άλλο ένα παράδειγμα για την δουλειά που γίνεται στο πρόγραμμά μας και τα κίνητρα που δίνουμε στον κόσμο. Ελπίζουμε οι φίλοι της ομάδας μας να απολαύσουν και αυτά τα ματς και να τους εξιτάρουν ενόψει της επόμενης ευρωπαϊκής περιπέτειά μας. Έχοντας συνεργάτες από 87 χώρες ανά τον κόσμο το MUTV συνεχίζει να δυναμώνει και να βελτιώνεται».

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Η MUTV δίνει στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την μοναδική ευκαιρία να «κατασκοπεύσουν» τον Ολυμπιακό ενόψει των αγώνων μεταξύ των πρωταθλητών της Πρέμιερ Λιγκ και της ΣούπερΛιγκ.

Το τηλεοπτικό κανάλι του συλλόγου εξασφάλισε για πρώτη φορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα παιχνιδιών αντιπάλου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, με δυο ματς του Ολυμπιακού τις επόμενες εβδομάδες.

Τα δυο παιχνίδια περιλαμβάνουν το «ντέρμπι των αιωνίων» απέναντι στην ομάδα της Αθήνας και μισητή αντίπαλο τους, τον Παναθηναϊκό και τον αγώνα με την ομάδα της Κρήτης τον Πλατανιά, που είναι νέοι στην Σούπερλιγκ.»

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr