

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει γύρω από τη φάση που οδήγησε στον τραυματισμό του Μαγιαμπέλα, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.
Η εν λόγω φάση ξεπερνά τα όρια ενός απλού μαρκαρίσματος, καθώς το πάτημα του ποδοσφαιριστή του Ύψωνα ήταν αδικαιολόγητο και ιδιαίτερα επικίνδυνο. Πρόκειται για ενέργεια που έθεσε σε σοβαρό κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου και, βάσει κανονισμών, συνιστά ξεκάθαρη περίπτωση αποβολής, μια φάση να σημειώσουμε που δεν πέρασε καν από το μικροσκόπιο του VAR.
Από το συγκεκριμένο μαρκάρισμα προέκυψε ο τραυματισμός του Μαγιαμπέλα στην πρώτη του συμμετοχή με την ΟΜΟΝΟΙΑ ο οποίος μάλιστα αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γηπεδο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ακόμα και για πιθανή απουσία του από την αγωνιστική δράση για σημαντικό χρονικό διάστημα.
Πάντως η φωτογραφία της φάσης είναι αποκαλυπτική και δεν αφήνει πολλά περιθώρια διαφορετικής ερμηνείας.
Τα συμπεράσματα ανήκουν στον καθένα…
Η στιγμή που έφερε τον τραυματισμό του Μαγιαμπέλα:





![[Φωτορεπορταζ] Δεύτερη μέρα στο μεγάλο τουρνουά της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/715058134_1673017593932974_1562211426302962388_n-238x178.jpg)




![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)




