Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σερφά: “Όλοι έτοιμοι για τον επαναληπτικό”

Σερφά: “Όλοι έτοιμοι για τον επαναληπτικό”


Το μυαλό τους στον μεγάλο επαναληπτικό με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στρέφουν άμεσα οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Σοφιάν Σερφά να δηλώσει στο Post-Game της PrimeTel  πως όλοι είναι πανέτοιμοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να πετύχουν το στόχο της πρόκρισης στην ημιτελική φάση.

Για το αποψινό ματς είπε: 

“Έπρεπε να συγκεντρωθούμε στο σημερινό παιχνίδι, ήταν δύσκολο πριν τον Απόλλωνα. Είμαστε επαγγελματίες και ήμασταν συγκεντρωμένοι και σε ένα δύσκολο παιχνίδι τα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι που έπαιξαν κάποιοι παίκτες που δεν παίζουν συχνά και κρατήσαμε την ομαδικότητα στο γήπεδο και αυτό είναι καλό. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε να τα βρούμε αλλά μετά υπήρχε ομοιογένεια. Μετά το 2ο γκολ ίσως να σκεφτήκαμε πως τέλειωσε το ματς και μετά το γκολ της ΑΕΚ δυσκολευτήκαμε. Τα Κούκλια ήρθαν να πάρουν βαθμό”.

Ακολουθεί ο επαναληπτικός με τον Απόλλωνα:

“Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, έχουμε μερικές ημέρες να προετοιμαστούμε για αυτό τον αγώνα. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για αυτό το ματς”.

Για τον ίδιο και την ομάδα:

“Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος, νιώθω ευλογία που παίζω γι αυτή την ομάδα. Είμαι στεναχωρημένος όταν βλέπω τη θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα αλλά προσπαθώ για το καλύτερο. Πιστεύω είχαμε ένα δύσκολο μήνα και τα τελευταία τρία ματς προσπαθήσαμε και έρχεται παιχνίδι με παιχνίδι η απόδοση”.

Για τους στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

“Είμαστε συγκεντρωμένοι και στους δύο θεσμούς. Έτσι κι αλλιώς ως ΟΜΟΝΟΙΑ έχεις πάντα ως στόχο τη νίκη σε κάθε αγώνα”.