Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α. Δημήτριου: “Με καθαρό μυαλό και ηρεμία θα πάμε για την πρόκριση”

Α. Δημήτριου: “Με καθαρό μυαλό και ηρεμία θα πάμε για την πρόκριση”


Στο ραδιοφωνικό σταθμό «ράδιο πρώτο» μίλησε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του σωματείου μας. Ο Ανδρέας Δημήτριου αναφέρθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι με τα Κούκλια, αλλά και για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης για το κύπελλο με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι του Σαββάτου: «Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Έγιναν οχτώ αλλαγές στην ενδεκάδα και αυτό μας έκανε να γνωρίζουμε πως η εικόνα της ομάδας δεν θα έφτανε σε ψηλά επίπεδα. Συνεπώς το ότι έχουμε κερδίσει μας  ικανοποιεί. Ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες, δώσαμε χρόνο σε κάποιους άλλους και γενικά πήραμε αυτά που θέλαμε από το παιχνίδι. Πλέον το πρόγραμμα γράφει Απόλλων και εκεί είναι η προσοχή μας».

Όσον αφορά το ντέρμπι κυπέλλου: «Είναι φυσιολογικό να περιμένουμε τον αγώνα με μεγάλη αγωνία. Έχουμε κερδίσει τον πρώτο αγώνα με μικρό προβάδισμα, αλλά γνωρίζουμε ότι θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να περάσουμε. Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό για εμάς. Είμαστε μεγάλη ομάδα και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δώσει αρκετά παιχνίδια σαν αυτό της Τετάρτης. Με καθαρό μυαλό και ηρεμία θα πάμε για την πρόκριση».

Για την ετοιμότητα όλων των παικτών: «Είναι θετικό το γεγονός αυτό. Οι προπονητές θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν αρκετούς ποδοσφαιριστές για να βγάλουν το καλύτερο πλάνο. Υπάρχουν επιλογές και ο κάθε παίκτης μπορεί να προσφέρει διαφορετικό στοιχείο στην ομάδα».

Για το προβάδισμα: «Είναι γεγονός πως το 2-0 θα ήταν καλύτερο. Ήρθε εκείνη η φάση και θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Πάμε να πετύχουμε το σκορ που θέλουμε για να προκριθούμε».