Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χαμός για τις 3 θέσεις μπροστά

Χαμός για τις 3 θέσεις μπροστά

vik_9023


Πραγματικός χαμός γίνεται για τις 2 θέσεις στα άκρα και τη μια στην κορυφή της επίθεσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 5 παίκτες κτυπάνε 3 θέσεις στην εντεκάδα, με τον Άλεξ Ρούμπιο να είναι μάλιστα υποψήφιος τόσο για τα άκρα όσο και για τη κορυφή. Γκικίεβιτς, Εφραίμ, Πλατινί και Σκέμπρι οι υπόλοιποι.

Στην κορυφή τα πράγματα είναι πιο καθαρά. Είτε θα ξεκινήσει ο Γκικίεβιτς λόγω της πίεσης που βάζει μπροστά στους αμυντικούς και της ικανότητας του στο ψηλό παιχνίδι, είτε ο Άλεξ Ρούμπιο που έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Ρούμπιο διακρίνεται κυρίως για την ταχύτητα του, ενώ το Σάββατο μας έδειξε πως έχει και το τελείωμα.

Λόγω της ταχύτητας και της διεισδυτικότητας του ο Ισπανός κτυπάει θέση και στα άκρα. Εκεί όμως έχει περισσότερο ανταγωνισμό, αφού ο Πλατινί είναι σε καλή κατάσταση και σκόραρε στο πρώτο παιχνίδι, ο Σκέμπρι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και επανήλθε στα γκολ και ο τρίτος της παρέας Γιώργος Εφραίμ, μπορεί να προσθέσει μεγάλη ποιότητα.

Το ποιοι θα ξεκινήσουν θα προβληματίσει πολύ τους Κάσερες και Στάροβλαχ. Το θετικό είναι προφανώς πως υπάρχουν επιλογές.