Home TOP NEWS Πανέτοιμη η ΟΜΟΝΟΙΑ για το “αιώνιο” – Η αποστολή

Πανέτοιμη η ΟΜΟΝΟΙΑ για το “αιώνιο” – Η αποστολή

Με προπόνηση που έγινε στο “Ηλίας Πούλλος” η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον Αποέλ.

Η ενημέρωση:

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού, (22/02, 17:00) εκτός έδρας αγώνα, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Άιτινγκ, Σεμέδο, Χατζηγιοβάννης, Μάριτς, Μαέ, Μασούρας, Τάνκοβιτς, Σίμιτς, Οντουμπάτζο, Μπάλκοβετς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Εράκοβιτς, Π. Ανδρέου, Χρίστου, Νεοφύτου, Κωνσταντινίδης.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet.