Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Νίκη κορυφής επί του Αποέλ (Φωτορεπορτάζ)

Νίκη κορυφής επί του Αποέλ (Φωτορεπορτάζ)

new_a100


Σπουδαία νίκη με 2-0 πέτυχε απόψε η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο φούτσαλ επί του αιώνιου αντιπάλου, για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων U21. Με παλικαρίσια εμφάνιση και βγάζοντας πάθος καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα του Όμηρου Ομήρου κέρδισε το Αποέλ και ανέβηκε την κορυφή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη, όμως δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στον τερματοφύλακα μας, Κυριάκο που κατέβασε τα ρολά κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Επίσης, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο αρχηγό της ομάδας, Κωνσταντίνος Ιακώβου, που πέτυχε και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης.

Στο πρώτο μέρος, οι πράσινοι μπήκαν δυνατά και επιχείρησαν με οργανωμένες επιθέσεις να διασπάσουν την άμυνα του αντιπάλου. Σε μια ευκαιρία στα μέσα του ημιχρόνου, ο τερματοφύλακας του Αποέλ ανέτρεψε ποδοσφαιριστή μας μέσα στην περιοχή, με το διαιτητή να καταλογίζει σωστά πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε το Κωτσιούι και δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ και βάζοντας σε θέση οδηγού το «τριφύλλι». Στην επανάληψη, οι αντίπαλοι κυνήγησαν την ισοφάριση όμως απέναντι τους βρήκαν ένα εκπληκτικό τερματοφύλακα που σταμάτησε όλες τα σουτ προς το τέρμα. Το 2-0 που έβαλε τέλος στα όνειρα του αιωνίου για ένα θετικό αποτέλεσμα, πέτυχε πάλι το Κωτσιούι με διπλή προσπάθεια μέσα από τη περιοχή λίγο πριν το τέλος.

Με τους τρεις βαθμούς που πήρε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε τους 14, έχοντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες σε έξι αγώνες που έδωσε μέχρι τώρα και πάτησε κορυφή. Η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη και για αυτό όλοι στην ομάδα θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

[nggallery id=402]