Home SPORTS NEWS Στον αέρα το Ντιναμό Κιέβου – Βαλένθια

Στον αέρα το Ντιναμό Κιέβου – Βαλένθια


Σήμερα θα αποφασιστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ η διεξαγωγή ή μη του αγώνα της Ντιναμό Κιέβου με τη Βαλένθια.

Στην πρωτεύουσαν της Ουκρανίας επικρατούν ξανά εικόνες χάους ύστερα από τις διαδηλώσεις των αντικυβερνητικών που ξεκίνησαν από χτες. Η πλατεία Ανεξαρτησίας έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης στο οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους 22 άνθρωποι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Κίεβ Ποστ, που επικαλείται πηγές του υπουργείου Εσωτερικών, μέλη του ιατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία καθώς και τους πολιτικούς της αντιπολίτευσης, μεταξύ των νεκρών είναι εννέα αστυνομικοί και 13 πολίτες. Επισήμως πάντως και σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας οι νεκροί των αιματηρών συγκρούσεων στο Κίεβο είναι συνολικά 18 εκ των οποίων οι επτά είναι αστυνομικοί που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των ταραχών και οι άλλοι 11 διαδηλωτές.

Η αποστολή των Ισπανών είναι προγραμματισμένη να αναχωρήσει στη μία το μεσημέρι με ώρα άφιξης στις 17:00. Τα επεισόδια λαμβάνουν χώρα λίγα μόλις μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο που θα καταλύσουν οι «νυχτερίδες» και όπως είναι αντιληπτό αυτό έχει προκαλέσει τον τρόμο. Επιπλέον, ο σύλλογος είναι σε συνεχή επαφή με την Ισπανική Πρεσβεία στην Ουκρανία.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr