Home SPORTS NEWS Τα «έσπασε» και… τιμωρήθηκε! (Video)

Τα «έσπασε» και… τιμωρήθηκε! (Video)


Όταν δεν στέλνεις την μπάλα στο… πλεκτό, το πληρώνεις! Η Μίλαν έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια όμως η Ατλέτικο ήταν αυτή που σκόραρε με τον Ντιέγκο Κόστα και με το υπέρ της 1-0 απέκτησε σαφές προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα του Κλάρενς Ζέντορφ ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στο “Σαν Σίρο” από τους Ισπανούς, οι οποίοι αρκέστηκαν περισσότερο σε παθητικό ρόλο όμως, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις σπουδαίες ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Οι “ροσονέρι” μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 15′ δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ο Κακά έκανε “μαγική” ενέργεια και σουτ με… μπόλικο φάλτσο αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κουρτουά.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι στάθηκαν και πάλι άτυχοι. Ο Πόλι έπιασε την κεφαλιά από την “καρδιά” της άμυνας των Μαδριλένων, ο Κουρτουά άγγιξε όσο έπρεπε την μπάλα για να τη στείλει αρχικά στο δοκάρι και εν συνεχεία κόρνερ.

Η Μίλαν συνέχισε να πιέζει και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα έφτασε ξανά μια ανάσα από το γκολ. Ο Μπαλοτέλι έστρωσε με το τακουνάκι στον Κακά, ο Βραζιλιάνος έκανε το δυνατό σουτ όμως, η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι καθώς κατέληξε εκατοστά πάνω από το δοκάρι της Ατλέτικο.

Λίγο πριν από την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου οι Ιταλοί απείλησαν εκ νέου με το πλασέ του Μπαλοτέλι να περνάει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και να απειλήσει για πρώτη φορά την εστία του Αμπιάτι στο 51′ με το γυριστό σουτ από τον Ντιέγκο Κόστα. Η Μίλαν απάντησε στο 65′ με την κεφαλιά του Εσιέν.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά οι φιλοξενούμενοι γινόντουσαν όλο και πιο επιθετικοί και ότι δεν κατάφερε να κάνει στο 79′ ο Ραούλ Γκαρθία το έκανε πράξη στο 84′ ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Μίλαν και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Ατλέτικο.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα και η Ατλέτικο απέκτησε σαφές προβάδισμα για πρόκριση στους “8” ενόψει και της ρεβάνς στη Μαδρίτη.

Οι συνθέσεις:

Μίλαν (Κλάρενς Ζέεντορφ): Αμπιάτι, Ντε Σίλιο (25’ Αμπάτε), Ραμί, Μπονέρα, Εμανουέλσον, Εσιέν, Ντε Γιονγκ, Πόλι (85′ Κοντστάντ), Κακά, Τααράμπτ, Μπαλοτέλι (77’ Πατσίνι)

Στον πάγκο: Αμέλια, Μεξές, Τζακάρντο, Πετάνια

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Γκοντίν, Ινσούα, Μιράντα, Χουνφράν, Σουάρεθ, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (80’ Αντριάν), Αρντά Τουράν (74’ Ροντρίγκεζ), Γκάμπι, Ντιέγκο Κόστα

Στον πάγκο: Αρανθουμπία, Σόσα, Ντιέγκο, Βίγια, Άλντερβαϊρελντ

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr