

Ο Νικόλας Παναγιώτου επιστρέφει ξανά στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ, καθώς εξέτισε την ποινή τιμωρίας του στο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου.
Ο διεθνής Κύπριος αμυντικός αναμένεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό σχηματίζοντας πιθανότατα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο μαζί με τον Σενού Κουλιμπαλί.
Η επιστροφή του Παναγιώτου έρχεται σε μια σημαντική χρονική περίοδο για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, καθώς το πρωτάθλημα μπαίνει στην πιο απαιτητική του φάση.
Για την τεχνική ηγεσία είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αυξάνονται οι διαθέσιμες επιλογές και να γεμίζει το «οπλοστάσιο» της ομάδας ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν.



![Ο ΛΑΟΣ το ζούσε και πριν τους αγώνες [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/Omonoia-AEK-PO08-PreGame-77-238x178.jpg)

![Στην Δερύνεια το τρόπαιο για τον ΛΑΟ! [ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Omonoia-Tropaio-Deryneia8-238x178.jpg)



![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)




![Ο ΛΑΟΣ το ζούσε και πριν τους αγώνες [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/Omonoia-AEK-PO08-PreGame-77-100x75.jpg)