Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να μην καταντήσει καραμέλα

Να μην καταντήσει καραμέλα


Εδώ και πάρα πολύ καιρό, ακούμε για τεχνικό διευθυντή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Σαν omonoianews.com έχουμε θίξει το θέμα σχεδόν 2 χρόνια πριν, από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για το θέμα, όμως τεχνικό διευθυντή ακόμα δεν έχουμε δει. Ενόψει εκλογών, το γράφουμε, το τονίζουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να γίνουμε γραφικοί: στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και ειδικά στο δικό μας που κατακλύζεται από ερασιτέχνες, είναι αναγκαιότητα.

Το ρόστερ μας τόσο λόγο ποιότητας, όσο και λόγο μισθολογίου, δεδομένα θα έχει αλλαγές. Αυτές πρέπει να γίνουν βάση συγκεκριμένου αγωνιστικού πλάνου και μετά από ενδελεχή μελέτη, όχι βάση μάνατζερ ή συμπαθειών. Θα ήταν πολύ επικίνδυνο και αφελές να θεωρήσουμε ότι μπορεί οποιοσδήποτε από τον όποιο συνδυασμό να διαχειριστεί το κομμάτι του προγραμματισμού και τα αποτελέσματα κάτι τέτοιου, τα ζούμε μες το πετσί μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μπει σε ορθά επαγγελματικά μονοπάτια. Ας μην καταντήσει και ο τεχνικός διευθυντής καραμέλα. Η υπόθεση αυτή από την 1η Μαρτίου πρέπει να προχωρήσει, όπως πρέπει να προχωρήσει και το θέμα προπονητή.