Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Αποέλ

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Αποέλ

Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς, με όλους στο «Ηλίας Πούλλος» να είναι πλήρως συγκεντρωμένοι στο μεγάλο ντέρμπι της Λευκωσίας απέναντι στον Αποελ για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Η σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ έδωσε τεράστια ώθηση στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ανεβασμένοι, με την αυτοπεποίθηση να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, κάτι που αποτυπώνεται και στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Ο Χένινγκ Μπεργκ δουλεύει μεθοδικά πάνω στο πλάνο για το επερχόμενο παιχνίδι, προσπαθώντας να διαχειριστεί τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα και να παρουσιάσει την ομάδα απόλυτα έτοιμη. Η τεχνική ηγεσία δίνει έμφαση τόσο στην τακτική προσέγγιση όσο και στη διατήρηση της έντασης και της συγκέντρωσης.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό και άπαντες αντιλαμβάνονται τη σημασία της αναμέτρησης. Στόχος είναι η συνέχιση των θετικών αποτελεσμάτων και η περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της ομάδας στη βαθμολογία.

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι έχει ήδη αρχίσει, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ετοιμάζεται να τα δώσει όλα για ακόμη μία σημαντική επιτυχία.