Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στηρίζουν το συνδυασμό των πρώην προέδρων οι Παλαίμαχοι

Στηρίζουν το συνδυασμό των πρώην προέδρων οι Παλαίμαχοι


Ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας με μεγάλη ικανοποίηση, χαιρετίζει την υπεύθυνη απόφαση των πρώην Προέδρων της Ομάδας μας, να ηγηθούν συνδυασμού και να διεκδικήσουν τις εκλογές για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, στις 28 Φεβρουαρίου 2014.

Μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες που διέρχεται το Σωματείο μας, χρειάζεται ομαδικότητα, η σοβαρότητα, η συλλογικότητα και προπάντων η διαφάνεια για να ξεπεραστούν τα σοβαρά προβλήματα και να σωθεί η ομάδα μας. Όλα αυτά τα προσόντα τα οποία πρέπει να έχει το Συμβούλιο, τα βρίσκουμε στον Συνδυασμό των πρώην Προέδρων και είμαστε σίγουροι ότι έτσι θα λειτουργήσουν και θα βγάλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει.

Για αυτό ο Όμιλος μας, ζωντανό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καλεί όλα τα μέλη να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό των πρώην Προέδρων, να συμπαρασταθούμε και να εμπιστευτούμε αυτούς τους ανθρώπους στο πολύ δύσκολο έργο που θα αναλάβουν.

Φίλοι μας, σκεφτείτε το σοβαρά, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ.

Οι 15 υποψήφιου του συνδυασμού:

Δώρος Σεραφείμ (19)
Λάκης Πολυκάρπου (17)
Πανίκος Νεοφύτου (13)
Άγης Ιακωβίδης (5)
Νίκος Χαραλάμπους (24)
Φώτος Ιωάννου (7)
Αντρέας Λάμπρου (11)
Κώστας Χρίστου (27)
Κώστας Κωνσταντίνου (9)
Αντρέας Πασιουρτίδης (15)
Αντώνης Τζιωνής (21)
Χρίστος Νεοφύτου (14)
Χριστόδουλος Χριστοδούλου (26)
Αντώνης Ζυμαράς (4)
Γιαννάκης Ιωάννου (8)

Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας