Home SPORTS NEWS Ευχέλαιο στην Αγ. Πετρούπολη!

Ευχέλαιο στην Αγ. Πετρούπολη!


Τη χρονιά προσπαθεί να σώσει η Ντόρτμουντ μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ και θα κυνηγήσει τη νίκη στο ματς με τη Ζενίτ που ανοίγει την σημερινή αυλαία (19:00).

Η κάτοχος του σούπερ Καπ Γερμανίας ταξίδεψε με πολλά προβλήματα αλλά και με ψυχολογία στο ναδίρ μετά την ήττα από το Αμβούργο. Αμφίβολος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σβεν Μπέντερ, που είναι το τελευταίο θύμα από το σαββατιάτικο ματς. Ο αμυντικός μέσος θα μείνει εκτός δράσης για δέκα εβδομάδες λόγω μόλυνσης στο ηβικό οστό. Κανείς δεν ξέρει το επίπεδο ετοιμότητας του Ματς Χούμελς που και αυτός επιστρέφει από μακροχρόνιο τραυματισμό. Φυσικά δε θα πρέπει να ξεχνάμε και τους Γιουντογκάν, Σούμποτιτς και Μπλαστσικόφσκι που είναι εκτός μάχης.

Με όλα αυτά στο μυαλό του ο Κλοπ θα πρέπει να παρατάξει το σύνολό του για να αντιμετωπίσει τη Ζενίτ, που προέρχεται από… χειμερία νάρκη. Οι Ρώσοι δεν έχουν δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 6 Δεκεμβρίου και… συντηρείται με φιλικούς αγώνες. Υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα με τον Κερζακόφ, καθώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την τελευταία προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη. Πάντως ο Σπαλέτι μπορεί να υπολογίζει και στον Ρονδόν που αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Ρουμπίν Καζάν.

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων με την Ζενίτ ως γηπεδούχος να μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες απέναντι σε γερμανικές ομάδες, ενώ η Ντόρτμουντ μετράει μόνο νίκες στις δύο επισκέψεις της στην Ρωσία.

Διαιτητήτς της αναμέτρησης θα είναι ο Σκωτσέζος Γουίλιαμ Κόλουμ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr