Home SPORTS NEWS Στα… μαλακά για το «πανό της ντροπής»!

Στα… μαλακά για το «πανό της ντροπής»!


Η Γιουβέντους γλίτωσε τη «βαριά» τιμωρία για τα προβλητικά πανό που ύψωσαν οι οπαδοί της στο ντέρμπι με την Τορίνο, για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στη Σουπέργκα!

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε την «κυρία» με πρόστιμο 25.000 ευρώ, γεγονός που ανακούφισε τους ανθρώπους της Γιουβέντους… Βλέπετε, στην πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο ν να κλείσει για 1 ή και 2 ματς η θύρα των φανατικών οπαδών της («Curva Sud»).

Να θυμίσουμε πως κατά την διάρκεια του ντέρμπι με την Τορίνο, στην κερκίδα των οπαδών της Γιουβέντους υψώθηκαν δύο προσβλητικά πανό. τα οποία ήταν ασεβή απέναντι στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στη Σουπέργκα το 1949. Τότε, που έχασαν τη ζωή τους μεταξύ άλλων 18 μέλη της μεγάλης τότε ομάδας της Τορίνο.

Αυτό το θέμα προκάλεσε σάλο στην Ιταλία. Η πλειοψηφία των ιταλικών ΜΜΕ έκανε λόγο για… «πανό της ντροπής». Ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι καταδίκασε το γεγονός αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οι τραγωδίες δεν αγγίζονται»! Τελικά, η «κυρία» τη γλίτωσε με ποινή… χάδι!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr