Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστροφή στο Γέρι με γενέθλια

Επιστροφή στο Γέρι με γενέθλια

img_0577


Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά το διήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Τόνι Σαβέφκσι. Το τριφύλλι, με πρωινή προπόνηση ξεκινάει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την Ανόρθωση εκτός έδρας.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αναμένεται να επιστρέψει ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ελπίζει πως την σπουδαία αναμέτρησή της ερχόμενης Κυριακής θα προλάβει και ο Λεάντρο. Ο Βραζιλιάνος είναι αμφίβολος αφού νιώθει ακόμα ενοχλήσεις και τις επόμενες ημέρες θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις. Ο Τόνι Σαβέφσκι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αντρέα Αβραάμ που ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή.

Οι διεθνείς, Σπούνγκιν, Χριστοφή και Εφραίμ θα επιστρέψουν στο “Ηλίας Πούλλος” την Τετάρτη, οπότε και θα ξεκινήσει, πια, η ουσιαστική προετοιμασία για τον επερχόμενο αγώνα. Ο Μάρκο Σοάρες και ο Αντρέ Σκέμπρι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τον Πράσινο Ακρωτήρι και την Μάλτα αντίστοιχα και θα επιστρέψουν μέχρι αύριο.

Σήμερα η προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας θα είναι ξεχωριστή αφού δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν τα γενέθλια τους. Αντρέ Άλβες και Χάρης Κυριάκου γιορτάζουν και θα δεχθούν τις ευχές των συμπαικτών τους. Ο πρώτος είναι γεννημένος στις 15/10/1983 και σήμερα γίνεται 29 χρονών ενώ ο δεύτερος γεννήθηκε στις 15/10/1989 και κλείνει σήμερα τα 23.