Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μεταβατική η επόμενη σαιζόν

Μεταβατική η επόμενη σαιζόν

ma_01601


Το είπε πρώτα ο Νικόλας Χριστοδούλου την Δευτέρα, το είπε και ο Δώρος Σεραφείμ στη χθεσινή συνέντευξη τύπου: η επόμενη χρονιά θα είναι πυροσβεστική και πιθανότατα όχι πρωταγωνιστική. Στόχος της ομάδας μας κατά την περίοδο αυτή, δεν θα είναι το πρωτάθλημα, αλλά το οικονομικό συγύρισμα σε βαθμό που θα επιτρέψει να χτιστεί ξανά σε στέρεες βάσεις.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε όλοι, ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες μας ορθά. Στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση. Θα χρειαστεί χρόνο, οι πιο σημαντικές περίοδοι όμως είναι οι αμέσως επόμενες. Ίσως να χρειαστεί να θυσιαστούν χρονιές για να το πετύχουμε, αν όμως δούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ χτίζεται αυτή τη φορά σε σωστά θεμέλια, οφείλουμε να την στηρίξουμε.

Στεκόμαστε ιδιαίτερα σε αυτό το τελευταίο, τα σωστά θεμέλια. Είτε με μεγάλο προϋπολογισμό είτε με μικρό, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να σχεδιαστεί επαγγελματίες και να κτιστεί από αυτούς. Η απόκτηση ξένου τεχνικού διευθυντή με εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, και η επιλογή προπονητή κοινής φιλοσοφίας και με διάθεση να δημιουργήσει σχεδόν από το μηδέν, είναι ανάγκες επιτακτικές.