Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα χρειαστούν σωστοί χειρισμοί

Θα χρειαστούν σωστοί χειρισμοί

ma_01730


Συμφωνούμε όλοι, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βρει τον τρόπο να μειώσει τον προϋπολογισμό της, αλλά να παραμείνει ανταγωνιστική. Ναι μεν, η επόμενη χρονιά θα είναι μεταβατική και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ρίξουμε και στον πάτο το επίπεδο. Η ποιότητα άλλωστε δεν αγοράζεται πάντα ακριβά στο ποδόσφαιρο.

Για να το καταφέρουμε πάντως, θα χρειαστούν σωστοί χειρισμοί σε δυο επίπεδα. Το πρώτο είναι αυτό των υφιστάμενου μισθολογίου. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαια με την ομάδα μας και για την επόμενη χρονιά. Κάποιοι είναι στα επιθυμητά επίπεδα, άλλοι πιο ψηλά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να μπει σε διαπραγματεύσεις με αυτούς για μειώσεις. Ένας αριθμός θα δεχθεί, με τους άλλους πρέπει να γίνουν τέτοιες συμφωνίες που να δίνουν περιθώριο στην ομάδα μας να ελιχθεί μεταγραφικά.

Το δεύτερο επίπεδο το έχουμε αναφέρει πολλάκις. Αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας, αυτή τη φορά με λιγότερους πόρους. Δεν θέλουμε να κουράσουμε, το έχουμε γράψει πολλές φορές πως ο σχεδιασμός πρέπει να γίνει από επαγγελματίες.