
Πρωταθλητής σε Κύπρο και Ελλάδα ο Μόζες Οντουμπάτζο!
Η ιδιαίτερη λεπτομέρεια στην επετειακή φανέλα της AEK Αθηνών μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς ανάμεσα στα ονόματα του ρόστερ εμφανιζόταν και εκείνο του Οντουμπάτζο.
Ο έμπειρος Άγγλος ακραίος αμυντικός ήρθε από την ΑΕΚ στην ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος τον Ιανουάριο. Έτσι, την ώρα που το όνομά του βρισκόταν πάνω στην πρωταθληματική φανέλα της νέας πρωταθλήτριας Ελλάδας, ο ίδιος πανηγύριζε στη Λευκωσία την κατάκτηση του 22ου πρωταθλήματος της τριφυλλάρας.
Η σύμπτωση δημιούργησε ένα σπάνιο σκηνικό, με τον Οντουμπάτζο να συνδέεται ουσιαστικά με δύο διαφορετικούς πανηγυρισμούς τίτλου την ίδια βραδιά από τη μία μέσω της παρουσίας του στο ρόστερ της ΑΕΚ και από την άλλη ως μέλος της πρωταθλήτριας Κύπρου ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

*** Η φωτογραφία δημιουργήθηκε με την βοήθεια της τεχνολογίας και είναι φτιαγμένη από τις επετειακές φανέλες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ΑΕΚ Αθηνών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος




![[Φωτορεπορταζ] Δεύτερη μέρα στο μεγάλο τουρνουά της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/715058134_1673017593932974_1562211426302962388_n-238x178.jpg)




![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)




