Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όλοι το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλουν

Όλοι το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλουν

ks02799


Οι αντιδράσεις για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίστηκαν όπως αναμενόταν και χθες. Από τη στιγμή που οι πρώην πρόεδροι εκλέχτηκαν, ήταν επόμενο. Στο τέλος της ημέρας όμως όλοι το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αυτοί που αντιδρούν αν δουν μια ειλικρινή προσπάθεια, θα την αγκαλιάσουν.

Σχεδόν ταυτόχρονα χθες, δυο πράσινες ιστοσελίδες(kifines.com, trifylli.net) και η δική μας, με άρθρα τους μιλούσαν για αυτά που περιμένουν να δουν από τη νέα διοίκηση. Σε συντομία, περιμένουμε να δούμε προσέγγιση στον κόσμο και ειδικά τους οργανωμένους, διαφάνεια, ειλικρίνεια, επαγγελματισμό. Κανείς μας δεν θα νοιάζεται ποιος είναι πρόεδρος και από που προέρχεται, αν δούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα είμαστε όλοι εδώ να ασκήσουμε καλόπιστη κριτική όμως και ξεκάθαρα, οι προσδοκίες λόγω της σύνθεσης της διοίκησης είναι άμεσες και μεγάλες.

Από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε το συμβούλιο τα μέλη του μιλάνε για ενότητα και η αλήθεια είναι πως αποτελεί αναγκαιότητα. Ο δρόμος προς αυτήν είναι ξεκάθαρος και δεν εμπεριέχει τεχνάσματα. Δεν λέμε πως προτίθεται να κάνει τέτοια η τωρινή διοίκηση, ακόμα καλά καλά δεν την είδαμε. Λέμε πως έχουμε κουραστεί από αυτά. Ειλικρίνεια, διαφάνεια, επαγγελματισμός.