Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σεραφείμ: «ΤΔ που να ξέρει το “περιβάλλον” που κινούμαστε» (audio)

Σεραφείμ: «ΤΔ που να ξέρει το “περιβάλλον” που κινούμαστε» (audio)

ks02766


Για την προσπάθεια στο οικονομικό αλλά και για τον τεχνικό διευθυντή που ψάχνει η νέα Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε στο ραδιόφωνο του Άστρα ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Δώρος Σεραφείμ.

“Η σκέψη μας πρώτα είναι να κάνουμε τα λιγότερα λάθη και να διορθώσουμε τα όσα υπάρχουν, ξεκινώντας πρώτα από το οικονομικό. Ο μεγάλος σκόπελος είναι τα κριτήρια του Μάρτη, πρέπει όλοι μαζί να τα ξεπεράσουμε. Πρέπει να νιώσουμε την κρισιμότητα της στιγμής. Τα 4,000 εισιτήρια διαρκείας πρέπει να διατεθούν. Το τμήμα δημοσίων σχέσεων αρχίζει τις συναντήσεις για να ξεκινήσει η “μηχανή” και να γίνουν διαρκείας. Ο δρόμος είναι δύσκολος. Όταν θα εξυγιάνουμε το οικονομικό, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορέσει να κάνει το καλύτερο και στο αγωνιστικό. Σήμερα, αύριο θα μιλήσουμε και με τον κύριο Λώρη για την οικονομική επιτροπή”, δήλωσε μεταξύ άλλων για το οικονομικό.

Πρώτα τεχνικός διευθυντής
“Ξεκινήσαμε τις επαφές. Πρώτα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Όλα έχουν σημασία για την εθνικότητα του και τις γνώσεις που έχει, αν μπορέσουμε να βρούμε ένα ικανό τ.δ. με γνώσεις από Ισπανία, Πορτογαλία ή Ελλάδα θα είναι ότι καλύτερο αφού από κει παίρνουμε παίκτες, εκείνο είναι το περιβάλλον που κινούμαστε. Πρώτα ο τ.δ. γιατί χρειάζεται σωστή διαχείριση η ΟΜΟΝΟΙΑ”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό: