Home SPORTS NEWS Τέλος ο Φονσέκα από Πόρτο

Τέλος ο Φονσέκα από Πόρτο


Από μια… κλωστή κρεμόταν ο Πάουλο Φονσέκα στον πάγκο της Πόρτο τις τελευταίες μέρες, μόνο που την Τετάρτη αυτή… έσπασε και ο 41άχρονος τεχνικός αποτελεί πλέον παρελθόν για τους «δράκους»!

Η Πόρτο βρίσκεται, λοιπόν, σε αναζήτηση νέου προπονητή. Προσωρινά χρέη πρώτου τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της β’ ομάδας του συλλόγου, Λουίς Κάστρο.

Ο Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία των «δράκων», είχε βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά και το 2-2 με τη Γκιμαράες εκτός, ενώ είχε προηγηθεί και η ήττα με 0-1 από την Εστορίλ. Έτσι, η Πόρτο είναι πλέον στο -9 από την κορυφή και τη Μπενφίκα και στο -4 από την 2η Σπόρτινγκ. Ενδιάμεσα πήρε βέβαια με… δραματικό τρόπο (2-2 εντός, 3-3 εκτός) την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Φονσέκα πήγε στην προπόνηση της Πόρτο και χαιρέτησε τους παίκτες, όπως και τους πρώην συνεργάτες του… «Δεν έχει σημασία τι έγινε με μένα, τώρα προέχει να πάει καλά η ομάδα», ήταν τα λόγια του!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr