Home SPORTS NEWS Π. Χριστοδούλου: “Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση”

Π. Χριστοδούλου: “Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση”


Μπορεί η Εθνική μας να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη στο φιλικό με τη Βόρεια Ιρλανδία, όμως, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η Εθνική μας έφτιαξε πολλές ευκαιρίες για γκολ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, το γκολ δεν ήρθε ποτέ, όμως, όπως δήλωσε ο κ. Χριστοδούλου στην Συνέντευξη Τύπου, “θα ανησυχούσα αν δεν φτιάχναμε ευκαιρίες. Ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες, έχει μέλλον”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Χριστοδούλου:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών σε μεγάλα διάστήματα του αγώνα. Μετρά η διάθεση και η προσπάθεια που έκαναν. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα μας ενώ όπως είδατε, προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτό που λέγαμε τις προηγούμενες ημέρες, να καταφέρουμε να δέσουμε τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές με τους νεαρότερους οι οποίοι τώρα μπαίνουν στην ομάδα.

Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να γίνουμε και καλή ομάδα. Όμως, ήταν μια ενθαρρυντική εμφάνιση με την ομάδα σιγά, σιγά να αρχίζει να γίνεται μια οικογένεια.

Όπως έχω προαναφέρει, έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών μα περισσότερο, αυτών που ήταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκαν αφού έδιναν συνεχώς στήριξη σε αυτούς που έπαιζαν και ζούσαν το παιχνίδι πολύ έντονα. Αυτά είναι σημάδια επαναλαμβάνω που δείχνουν πως αρχίζουμε να γινόμαστε οικογένεια”.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η ομάδα μας έφτιαξε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν έβαλε γκολ, ο κ. Χριστοδούλου είπε:

“Ασφαλώς θα ήταν καλό να είχαμε βάλει τουλάχιστον ένα γκολ. Όμως, θα ανησυχούσα αν δεν φτιάχναμε ευκαιρίες. Ομάδα που φτιάχνει ευκαιρίες, έχει μέλλον. Ο κόσμος πρέπει να έρχεται και να παρακολουθά αυτή την ομάδα γιατί οι ποδοσφαιριστές το αξίζουν”.

Για τον τραυματισμό του Στάθη Αλωνεύτη ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου ο κ. Χριστοδούλου είπε πως ο ποδοσφαιριστής ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι και έγινε αμέσως αλλαγή για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο.

πηγή: cfa