Home SPORTS NEWS Μάγκατ: «Ο Μήτρογλου θέλει χρόνο…»! (video)

Μάγκατ: «Ο Μήτρογλου θέλει χρόνο…»! (video)


Για τον Κώστα Μήτρογλου και την κατάσταση στην οποία είναι ο Έλληνας επιθετικός μίλησε ο Φέλιξ Μάγκατ, με τον Γερμανό τεχνικό της Φούλαμ να τονίζει πως ο διεθνής άσος θέλει χρόνο για να μπορέσει να προσφέρει αυτά που θέλει σ’ ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας δέχτηκε ερωτήσεις για τον «Μητρογκόλ» στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Κάρντιφ! Βλέπετε, είχε προηγηθεί από τη Φούλαμ, επίσημη ενημέρωση, σύμφωνα με την οποία η συμμετοχή του Έλληνα άσου στην αποστολή του αγώνα με τους Ουαλούς το Σάββατο, θα αποφασιστεί την Παρασκευή, μετά από συνεννόηση του Φέλιξ Μάγκατ με τον ιατρικό επιτελείο…

«Ο Μήτρογλου πήγε στην Εθνική του ομάδα, έπαιξε για 60 λεπτά και επιστρέφει σήμερα, αλλά δεν θα είναι έτοιμος για το ματς πρωταθλήματος, έχει μυϊκά προβλήματα τώρα», υπογράμμισε ο προπονητής της Φούλαμ και συνέχισε: «Σ’ αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε, θέλουμε παίκτες που να είναι 100% ετοιμοπόλεμοι. Έχουμε «πόλεμο» για την παραμονή»!

Ο Φέλιξ Μάγκατ αναφέρθηκε και στα όσα γράφονται για τον διεθνή άσο πως αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προσφέρει και πως χρειάζεται χρόνο, ώστε να παίξει τελικά σε ματς, στα οποία θα μπορεί να έχει ενεργό ρόλο.
«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και δεν μπορεί να συγκριθεί με το ελληνικό. Δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από έναν παίκτη που είναι νέος στο αγγλικό πρωτάθλημα. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο προσαρμογής. Το γνωρίζουμε αυτό και κάναμε συμβόλαιο στον Μήτρογλου όχι για τα ματς μεΛίβερπουλ ή Γιουνάιτεντ, αλλά για τα τελευταία παιχνίδια», επισήμανε ο 60άχρονος τεχνικός!

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε γιατί δεν ρίσκαρε με τη χρησιμοποίηση του Έλληνα διεθνή στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Τσέλσι εντός έδρας και απάντησε: «Γιατί να τον βάλω σε ένα ματς σ’ αυτό με την Τσέλσι; Η Τσέλει είναι η καλύτερη αμυντικά ομάδα στο πρωτάθλημα και έτσι δεν θα είχαμε πολλές ευκαιρίες κόντρα σ’ αυτή. Είναι νέος, χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Έτσι αν τον χρησιμοποιούσα σ’ αυτό το ματς δεν ήταν καλό ούτε για αυτόν ούτε για μας».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr