Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σημαντικό να επέλθει ηρεμία

Σημαντικό να επέλθει ηρεμία

ks02866


Τις προσπάθειες για να ξεκινήσουν συναντήσεις μεταξύ της διοίκησης και των οργανωμένων δημοσιοποίησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντρέας Δημητρίου. Πιο κάτω τα ακριβή του λόγια:

«Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε όπως συναντηθεί με εκπροσώπους όλων των οργανωμένων συνόλων σε μια προσπάθεια να βγει η ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατή μέσα από τις συναντήσεις. Μέσα από το διάλογο να αναπτυχθεί όσο το δυνατό καλύτερη σχέση με τα οργανωμένα σύνολα. Ασφαλώς η καλή σχέση με τα οργανωμένα σύνολα, σημαίνει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βγει νικήτρια. Ο χρόνος περνά και θα πρέπει να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειες για να τα καταφέρουμε ξανά».

Οι διαφορές μεταξύ διοίκησης και οργανωμένων είναι γνωστή και υπαρκτή από την προηγούμενη θητεία μελών του Δ.Σ. Πάνω από όλα όμως, όλοι εμπλεκόμενοι νοιάζονται για την ΟΜΟΝΟΙΑ και προς αυτή τη κατεύθυνση πρέπει να δουλέψουμε όλοι. Θεωρούμε πως η προχθεσινή ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 9 είχε σκοπό ακριβώς να δείξει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υπεράνω όλων και ελπίζουμε ότι με τις συναντήσεις, θα επέλθει ηρεμία. Συμφωνία στα πάντα δύσκολα θα υπάρξει, ούτε θα διορθωθούν οι σχέσεις από τη μια μέρα στην άλλη. Το σημαντικό είναι όμως να μπορεί να λειτουργεί ομαλά το σωματείο.