Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εφραίμ στον άξονα, Ρούμπιο κορυφή

Εφραίμ στον άξονα, Ρούμπιο κορυφή

vik_9501


Τα ερωτηματικά που προκύπτουν από τις απουσίες (Ασσίς, Αντράντε, Φερνάντες) αλλά και την αποχώρηση του Ούκας Γκικίεβιτς, αφορούν όλες τις γραμμές της ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί πάντως να παρατάξει ισχυρή εντεκάδα στο γήπεδο, με τον Εφραίμ να παίζει σε ρόλο επιτελικού, τον Ρούμπιο κορυφή της επίθεσης και το Σκαραμοτσίνο παρτενέρ του Σερφά στην άμυνα.

Άμυνα

Η μοναδική αμφιβολία είναι κατά πόσον στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν Σκάρα και Σερφά ή αν ο Αλαμπί θα εκτοπίσει κάποιον από τους δυο Γάλλους. Ποιο πιθανό φαντάζει το πρώτο. Στα άκρα θα παίξουν οι Χάρης Κυριάκου και Λεάντρο, εκτός βέβαια και αν ο Σκάρα δεν παίξει στο κέντρο της άμυνας. Τερματοφύλακας ασφαλώς ο Μορέιρα.

Μεσαία Γραμμή

Σερτζίνιο και Μαργκάσα θα κληθούν να κάνουν την βρώμικη δουλειά στον άξονα, τη στιγμή που το δημιουργικό παιχνίδι θα περάσει πολύ από τα πόδια του Εφραίμ. Στα φτερά θα είναι πιθανότατα Σκέμπρι και Πλατινί.

Επίθεση

Ο Άλεξ Ρούμπιο θα αγωνιστεί για τη θέση που αποκτήθηκε, στην κορυφή της επίθεσης. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να παίξει ο Ρουσιάς βασικός, με τον νεαρό Ισπανό να παίξει στα άκρα και εκτός να μείνει ο Πλατινί.