Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, αλλά επιβάλλεται να βελτιωθούμε αρκετά ενόψει συνέχειας»

«Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, αλλά επιβάλλεται να βελτιωθούμε αρκετά ενόψει συνέχειας»


Από τον Ανδρέα Δημητρίου ζητήσαμε να σχολιάσει το χθεσινό παιχνίδι στο ΓΣΠ. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε πως χρειάζεται βελτίωση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, κάλεσε το κόσμο για άλλη μια φορά να αγκαλιάζει τα εισιτήρια διαρκείας ενώ σχολίασε και το περιστατικό με τον Λουίς Σοάρες Πλατινί.

Αρχικά για το παιχνίδι με τον Εθνικό, είπε:

«Είναι σημαντικό το ότι έχουμε κερδίσει, καθώς χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουμε για έξοδο στην Ευρώπη. Ασφαλώς η εμφάνιση δεν ικανοποίησε. Αν και είχαμε ξεκινήσει πολύ καλά το παιχνίδι και πετύχαμε γρήγορο γκολ, εντούτοις στη συνέχεια η ομάδα δεν είχε σταθερότητα στην απόδοσή της. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, όμως υπήρχαν και αρκετά διαστήματα στα οποία χάναμε τη συνοχή μας, κάναμε πάρα πολλά λάθη, δεν ελέγχαμε το παιχνίδι και κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλο.

Δημιουργικά φτιάξαμε κάποιες προϋποθέσεις για να απειλήσουμε, όμως πολύ λίγες εξ αυτών καταφέραμε να τις τελειώσουμε σωστά. Ανασταλτικά κρατήσαμε το μηδέν κυρίως λόγω της πολύ καλής εμφάνισης του Μορέιρα, καθώς ο αντίπαλος μάς έφτιαξε κάποιες αξιόλογες φάσεις για να σκοράρει. Γενικά ήταν μία εμφάνιση που δεν θα πρέπει να δούμε ξανά, ενόψει των αγώνων ντέρμπι που ακολουθούν. Σ’ αυτά τα παιχνίδια θα χρειαστεί να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροί – σε όλους τους τομείς – για να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε πάνω σε όλα όσα είδαμε στο χθεσινό παιχνίδι και επιβάλλεται να βελτιωθούμε αρκετά. Το γεγονός ότι είχαμε έξι βασικούς παίκτες εκτός ενδεκάδας, ίσως να έπαιξε κάποιο ρόλο στη συνολική εικόνα της ομάδας. Απ’ εκεί και πέρα, θα πρέπει όλοι μας να έχουμε στο μυαλό ότι θα χρειαστεί χρόνος, καθώς και πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, μέχρις ότου φτάσουμε στο σημείο να βλέπουμε στο γήπεδο την ΟΜΟΝΟΙΑ που επιβάλλεται να βλέπουμε».

Ερωτηθείς για το περιστατικό με τον Πλατινί, ανέφερε:
«Είναι ένα θέμα που θα εξετάσει άμεσα η εφορία ποδοσφαίρου».

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για εισροή χρημάτων μέσω της διάθεσης, των διαρκείας, το σχόλιο του Ανδρέα για το θέμα:
«Είμαστε στα 900 εισιτήρια διαρκείας και μακριά από τον στόχο των 4000. Θα πρέπει να κάνουμε όλοι μας τη μεγάλη προσπάθεια για να πλησιάσουμε όσο το δυνατό περισσότερο αυτόν τον αριθμό. Υπάρχουν τρόποι για να βοηθήσουν όλοι την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είτε ανανεώνουμε το διαρκείας μας, είτε βρίσκουμε κάποιο που δεν είχε κάνει πέρσι και τον πείθουμε να αγοράσει, είτε εάν δεν μπορούμε για οποιοδήποτε λόγω αγοράσουμε, βρίσκουμε κάποιο άλλο που μπορεί να αγοράσει. Με το εισιτήριο διαρκείας προσφέρουμε οικονομική βοήθεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και παράλληλα εξασφαλίζουμε θέση σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της νέας σεζόν, σε πολύ χαμηλές τιμές, οι οποίες είναι 10% μειωμένες σε σχέση με αυτές που ίσχυαν πέρσι τέτοια περίοδο».

Προγραμματίζονται συναντήσεις με τα οργανωμένα σύνολα αλλά και γενικά με τον κόσμο ανά επαρχίες:
«Άρχισαν να προγραμματίζονται ανοικτές συγκεντρώσεις σε όλες τις επαρχίες, με στόχο την δημιουργία πολύ καλών σχέσεων ανάμεσα σε όλους όσους αποτελούν την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και για την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου. Σύντομα θα αρχίσουν να ανακοινώνονται οι πρώτες ανοικτές συγκεντρώσεις. Επίσης, έχει προγραμματιστεί και συνάντηση ανάμεσα σε Διοικητικό Συμβούλιο και αντιπροσωπείας όλων των οργανωμένων συνόλων των φιλάθλων μας, μέσα από την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βγει πιο δυνατή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται όλους δίπλα της. Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά μία τεράστια ανάγκη για το Σωματείο μας».