Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Από το κακό στο χειρότερο

Από το κακό στο χειρότερο

a107


Μετά από την περασμένη αγωνιστική στα πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιών και τον πολύ κακό απολογισμό των ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν πιστεύαμε πως θα επαναλαμβανόταν κάτι παρόμοιο. Αυτή την αγωνιστική όμως οι ομάδες μας έφεραν άσχημα αποτελέσματα και μάλιστα κάποιες έχασαν με πολύ βαρύ σκορ. Στους πέντε αγώνες που είχαν να δώσουν οι ομάδες του «τριφυλλιού» είχαν τρεις ήττες, μια ισοπαλία, ενώ ένας αγώνας δεν διεξήχθητε με υπαιτιότητα του αντιπάλου.

Τον πρώτο της βαθμό στο Πρωτάθλημα Elite U13 πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ που εξήλθε ισόπαλη εντός έδρας με την ΑΕΚ Λάρνακας. Οι πράσινοι δεν μπήκαν καλά στον αγώνα αφού βρέθηκαν νωρίς στο 7ο λεπτό πίσω στο σκορ με 0-1. Η απάντηση από την ομάδα μας δεν άργησε να έρθει αφού ο Χρίστος Καρατζιάς έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 23ο λεπτό. Το ημίχρονο έκλεισε με τις δύο ομάδες στο 1-1, σκορ που δεν άλλαξε στην επανάληψη και έτσι πήραν από ένα βαθμό. Στην επόμενη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει το Αποέλ και θέλει να κάνει μια νέα αρχή κερδίζοντας τον αιώνιο αντίπαλο, που φέτος κέρδισε όλες τις μεταξύ αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Δεύτερη σερί ήττα για τους μικρούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Πρωτάθλημα Premier U13 που έχασαν εκτός έδρας από την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών με 3-1. Οι πράσινοι φυσικά αντιμετωπίζουν ομάδες με ποδοσφαιριστές που είναι ένα χρόνο μεγαλύτεροι τους και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο, η ομάδα μας αγωνίζεται για εμπειρίες και η φετινή χρόνια έδωσε αρκετές. Στα του παιχνιδιού, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ με τον Ιάσονα Ορφανίδη όμως οι αντίπαλοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος κυνήγησαν και οι δύο ομάδες το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη αλλά αυτοί που το κατάφεραν ήταν οι αντίπαλοι μας πετυχαίνοντας δύο τέρματα στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης. Επόμενο παιχνίδι για τους πράσινους είναι με το Αποέλ και η νίκη είναι επιβεβλημένη για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους.

Πολύ βαριά ήττα και μάλιστα εντός έδρας δέχθηκε η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάτω των 15 ετών με 1-5 από την ΑΕΛ για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Elite U15. Οι Πράσινοι του Κυριάκου Χαϊλή σε δύο αγώνες μετρούν ισάριθμες ήττες και παραμένουν στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό. Στην επόμενη αγωνιστική με την ΑΕΚ Λάρνακας εκτός έδρας καλούνται να πετύχουν την πρώτη τους νίκη, που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά.

Εντός έδρας ήττα με 1-4 από τον Εθνικό Άχνας δέχθηκε η ομάδα Παίδων κάτω των 15 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι έκαναν ίσως το χειρότερο τους παιχνίδι φέτος και έχασαν δίκαια από μια ομάδα που ήξερε τη ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Χάρη Καλλικά έμενε πίσω στο σκορ μόλις από το 2ο λεπτό και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν ήρθε κάποιο τέρμα από τις δύο ομάδες με το σκορ να κλείνει στο 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός πέτυχε ακόμη τρία τέρματα, με την ομάδα μας το μόνο που έκανε ήταν να μειώσει προσωρινά σε 3-1 με το Μιχάλη Κίκα. Οι επόμενες δύο αγωνιστικές θα δείξουν σε ποια θέση θα τερματίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, που τώρα βρίσκεται στην 6η θέση.

Δεν διεξήχθη η αναμέτρηση της ομάδας Νέων με αντίπαλο την ΑΕΠ, αφού η δεύτερη δεν κατέβηκε στην Λευκωσία για να αγωνιστεί. Έτσι οι τρεις βαθμοί πηγαίνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ που πλέον ελπίζει σε διάφορα αποτελέσματα για να πάρει τον τίτλο, κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο. Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Φάτσιο Μπούις είναι την επόμενη Κυριακή εκτός έδρας με την Αγία Νάπα.