Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το γνωρίζουν, να το διορθώσουν

Το γνωρίζουν, να το διορθώσουν

vik_5807


Τρεις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι Σερφά, Σκαραμοτσίνο και Λεάντρο, με δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι κόντρα στην Άχνα συμφώνησαν ότι η νίκη είναι καλοδεχούμενη, αλλά η εικόνα της ομάδας απαράδεκτη. Το γεγονός ότι οι παίκτες μας αντιλαμβάνονται πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παίζει την μπάλα που πρέπει, είναι θετικό και το πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τα επόμενα βήματα βέβαια, αυτά της βελτίωσης, είναι τα πιο σημαντικά και τα πιο δύσκολα. Βρισκόμαστε προς τα τελικά στάδια του πρωταθλήματος και η αλήθεια είναι πως δεν γίνεσαι υπερομάδα από τη μια μέρα στην άλλη. Σίγουρα όμως, αν βελτιωθεί ατομικά ο κάθε ποδοσφαιριστής και ελαχιστοποιηθούν τα λάθη, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και θα έχει περισσότερες αξιώσεις στα πλέι οφ.

Η Ευρώπη είναι αδιαπραγμάτευτη και για να επιτευχθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να παίξει πολύ καλύτερα. Δεν ξέρουμε που θα μας βγάλει η επόμενη χρονιά, που δεδομένα θα είναι μεταβατική, σίγουρα όμως ξέρουμε πως πρέπει να ξεκινάει με έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα δώσει ρευστό.