
Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης δείχνει αποφασισμένος να μπει δυναμικά στη νέα αγωνιστική περίοδο και να αποτελέσει μία από τις σημαντικές λύσεις του Χένινγκ Μπεργκ.
Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός παρουσιάζεται ιδιαίτερα ορεξάτος στα φιλικά προετοιμασίας, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που παίρνει ενώ ο Μπεργκ τον χρησιμοποιεί κυρίως ως δεκάρι, λόγω της παρουσίας Μοντνόρ αριστερά αλλά και της απουσίας του Τάνκοβιτς σταπρώτα φιλικά.
Το συνηθίζει ο Νορβηγός να δοκιμάζει παίκτες σε άλλες θέσεις, παρόμοια περίπτωση πέρσι ο Εβάντρο που δοκιμάστηκε δεξιά και τελικά κατέληξε εκεί…
Μετά από μια σεζόν στην οποία δεν κατάφερε να έχει τη σταθερότητα που θα ήθελε, ο Χατζηγιοβάννης φαίνεται αποφασισμένος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Νορβηγού τεχνικού.
Το μήνυμα που εκπέμπει μέχρι στιγμής είναι ξεκάθαρο: θέλει να μπει δυνατά στη χρονιά, να διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο και να προσφέρει ουσιαστικά στην προσπάθεια της Ομόνοιας για την επίτευξη των στόχων της.








![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)


![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)





